Calculator fustă cloș

Cu teniși sau tocuri, cu o bluză fancy sau un tricou lăbărțat, cu elastic în talie sau cu bată fixă, fusta cloș a fost mereu favorita mea! De vreo 2 ani m-am îndrăgostit de genul acesta de fustă cloș cu tulle pe deasupra, dar evident că nu mi-am cumpărat una.

Da’ ce, eu nu pot?

Nu doar că am acasă mașină de cusut (după cum bine știe tot omu’ care a avut (ne)șansa să mă cunoască), dar am început și niște cursuri de croitorie la un moment dat, așa că, ce, eu n-oi putea să-mi cos o fustă de-aia? De doi ani de zile îmi tot spun asta, pentru că de la cursul de croitorie fix din cauza fustei cloș am fugit și nu m-am mai uitat în urmă!

Raza cercului, pi er pătrat, diametru, circumferință, wow! Stai așa, fustă cloș, că eu ți-am vorbit frumos, da?! Nu mă lua pe mine cu de-astea de m-au traumatizat prin tinerețe, că ne supărăm! Ce-ți trebuie atâtea calcule? Mai ușor nu se poate?

Dar stai: există o aplicație!

Evident că există o aplicație! Un adevărat calculator de dimensiuni pentru fusta cloș!  O cloșcă cu puii de aur, aș îndrăzni să plusez! Poate fi accesată AICI și face treaba cât ai zice pliu. 

calculator fusta clos

Prima mea fustă cloș

Pentru că nu puteam să fug la infinit de cloș, dar mai ales pentru că visam în continuare la momentul în care îmi voi face propria fustă cloș, m-am înscris la Atelierele interactive de croitorie organizate de Alexandra Druță și echipa Molcuș, divizia fuste, ca să zic așa. Îl vânam de ceva vreme, oricum.

Și să fi avut două bețe în loc de mâini și tot mi-ar fi ieșit ceva frumos. Magia locului, răbdarea fetelor și atmosfera de comunitate care se crează acolo te fac să uiți de toate și brusc, te lași purtat de ațe printre materiale, ace, măsurători. Devii creativ, uiți că urăști matematica și te bucuri, atât. Iar la final, nu-ți vine să crezi că ți-ai făcut prima fustă cloș din viața ta!

Prima mea fustă cloș este tivită cu magia acelui atelier fabulos!

Pasiunea pentru cloș continuă

Pentru că ar fi păcat să mă opresc aici, după ce mi-am dat seama cât de simplu se poate face, este momentul să trec la pasul următor: mult- dorita fustă cloș cu tulle pe deasupra. Mi-am comandat tulle moale, numai bun de croit, așa că aștept să vină și, cine știe, poate nu durează iar doi ani până reușesc!

Let's get social
Facebook
Facebook
Instagram

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/calculator-fusta-clos/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.