«

»

Print this Post

Ce-ar fi să te iubești mai mult?

Ce-ar fi să te iubești mai mult? Nu doar de ziua ta, nu doar cu vreo ocazie specială, ci așa, în fiecare zi.

Iubirea de sine - prin ochi de acCe-ar fi dacă ți-ai îngădui zilnic măcar un moment pentru sufletul tău? Timpul ar căpăta altă valoare și nu ți s-ar mai scurge nesățios printre degete.

Ce-ar fi dacă în loc să-ți vezi tona de defecte, ți-ai admira puțin calitățile? S-ar putea să îți placă ce vezi! Și dacă nu, măcar ai o evaluare concretă a ceea ce vrei să schimbi. Dar nu-ți căuta scuze în exterior – schimbă ceva!

 

Ai muncit mult și ai trecut peste foarte multe până acum, gândește-te. Cu siguranță te-au schimbat cumva în bine toate astea. Hai, uită-te la tine și vezi ce om frumos ești. Lasă deoparte ochelarii prin care îi privești și îi judeci pe ceilalți. Îți dau numai dureri de cap! Aruncă rola de etichete pe care obișnuiești să le lipești peste tot, nu ai nevoie de ele. Ai nevoie doar să te iubești puțin mai mult. Să renunți la a mai trăi viața altora, în timp ce viața ta trece fără să pună întrebări, fără să aibă curiozități.

 

Învață ceva nou, încearcă ceva nou, descoperă lucruri noi despre tine, descoperă-ți limitele și depășește-le, dar mai ales, iubește-te mai mult. Zona de confort nu e atât de confortabilă precum ai crede. E chiar o ironie faptul că se numește așa. Descoperă-te și iubește-te, orice vârstă ai avea – niciodată nu e prea târziu.

 

Este luna iubirii, nu? De ce să nu începi cu tine? De ce să nu te iubești puțin mai mult?

 

PS: Departe de a fi o pledoarie pentru egoism, este o pledoarie pentru normalitate. Prea mulți sunt oamenii care se privesc pe sine cu mai mult dispreț și ură decât pe oricine altcineva.

 
Hai să păstrăm legătura:
RSS
Facebook
Instagram

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/ce-ar-fi-sa-te-iubesti-mai-mult/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>