«

»

Print this Post

Cursuri de croitorie pentru pasionați

cursuri de croitorie bucuresti - prin ochi de ac

Sewing classes

Ca în cazul tuturor lucrurilor care mă prind, nici în cazul cusutului nu a durat mult până am trecut de la stadiul de amator (degeaba ai mașina de cusut în casă dacă-ți duci blugii la scurtat în altă parte) la cel de pasionat. Și ca un adevărat pasionat, m-am apucat să studiez!

Ei bine, eu sunt genul ăla enervant de om care mai întâi studiază instrucțiunile, apoi montează dulapul (de exemplu), așa că primele “cursuri” au fost on-line. Adică am cutreierat ‘netul în lung și-n lat, căutând tutoriale și articole pe diverse teme, “documentându-mă”. O variantă mai la îndemână, în care puteam să studiez când voiam, cât voiam. Desigur, am adunat tone de link-uri, tipare și tutoriale, dar în capul meu nu era mult mai multă lumină (în domeniul acesta, desigur!).

cursuri de croitorie bucuresti - prin ochi de ac

Seam ripper – cel mai bun prieten când coși aiurea 😀

Acela a fost momentul în care am început să caut cursuri off-line. Din toate variantele existente, puține erau pentru ceea ce doream eu: cusutul ca hobby, nu ca meserie. Nu îmi doream o diplomă autorizată și recunoscută de cine-știe-cine și nici nu eram dispusă să frecventez cursurile în timpul săptămânii, din cauza programului deja existent. Și am avut noroc!

Am găsit cursuri organizate sâmbăta, la o oră mai mult decât rezonabilă (începând cu ora 12.00, câte 2 ore/ ședință) și într-o locație ușor accesibilă (pe lângă Eroilor). Sâmbăta trecută am avut primul curs, am cunoscut “profa” și colegii (5 cursanți în total) și am învățat lucruri foarte interesante despre structura materialelor (cum le alegem, cum le testăm, cum le coasem) și puțin despre tipare.

De-abia aștept să vină weekend-ul, să vă pot povesti mai multe! Fir întins!

 

Hai să păstrăm legătura:
RSS
Facebook
Instagram

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/cursuri-de-croitorie-pentru-pasionati/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>