Print this Page

Despre

bikegirl_or_woman_running_or_jogging_0071-1012-0821-5132_SMUsewing+machine+antique++Image+GraphicsFairy5kurtis_the_turtle_reading__line__by_pikaaly-d4n9md8

Despre mine

Un adevărat animal social, prefer să fiu mereu înconjurată de oameni. În mijlocul lor sau în fața lor, încerc mereu să descopăr ce are fiecare mai frumos și să învăț cât mai multe de la cei pe care am norocul să îi cunosc.

Pasionată de public speaking și dezvoltarea frumoasă a omului, mă implic în proiecte care fac diferența în viața comunității.

Ziua sunt, noaptea creez cusături magice, iar în weekend-uri pedalez și predau voluntar cursuri de public speaking în engleză pentru copii. Printre picături sunt și traducător TED Talks- o comunitate pe care o iubesc! Iar visul meu secret este să fiu într-o zi pe scena unui eveniment TED Talks.

Cum a început totul?

Într-o zi mi-am dorit mult de tot o mașină de cusut și într-o altă zi, am primit-o cadou. De atunci, am început să privesc lumea prin ochi de ac și totul părea să capete noi orizonturi. Creativitatea părea să nu mai aibă margini. Iar dintr-o joacă, am început să cos diverse prostioare, care se pare că nu îmi plac numai mie.

La scurt timp după aceea, s-a ivit la orizont primul gând de a participa la o cursă organizată de alergare. M-am privit obiectiv prin ochi de ac și m-am înscris la prima mea cursă de 10,5 km din cadrul Petrom Bucharest Half Marathon. De atunci, am continuat în pas alergător să-mi descopăr limitele și alergatul.

Tot în aceeași perioadă, am prins curaj să scot bicicleta în trafic. Mi-am trecut curajul prin ochi de ac și am tot pedalat  “ghidon la oglindă” cu mașinile, zi de zi (cât mă lasă vremea), pe străzile capitalei, . Ambiția și entuziasmul m-au cuprins rapid, așa încât am acumulat câteva aventuri pe două roți, cu care mă mândresc tare: București – Vama Veche și retur, Brașov – Bran – Rucăr – Câmpulung Muscel. De atunci, nimic nu mă mai poate ține departe de bicicletă pentru multă vreme. Nici măcar hoții.

Fost librar iscusit pentru o perioadă suficient de lungă încât să mă bucur de boemia tinereții la Iași, am o relație solidă cu cititul, pe care o consolidez încet (foarte încet) și sigur aproape în fiecare zi. Citesc de plăcere, pentru atmosferă, pentru felul în care mă face o carte să mă simt, chiar dacă uneori nu mai țin minte personajele, acțiunea sau cine știe ce detalii. Pot fi catalogată ca cititor superficial, dar nimic nu-mi poate lua clipele de intimitate și relaxare dintre mine și o carte faină (pentru mine). Slow reader!

Privită așa, prin ochi de ac, lumea mea este plină de povești: povestea traseului, aventurile, încercările, oamenii, lecțiile și gândurile – toate cusute firav în căptușeala hainei mele.

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/despre/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>