Dragostea de biciclit se învață de mic

copii pe bicicleta poza veche - prin ochi de acCe se întâmplă cu entuziasmul oamenilor vizavi de biciclete și biciclit? Când sunt mici sunt absolut fascinați de acea minunăție cu două roți pe care, cu ajutorul altor două roți uneori, pot și ei să o stăpânească. Dar pe măsură ce cresc, ceva se scurtcircuitează: bicicleta e uitată undeva într-un colț de garaj sau balcon, prăfuindu-se, fiind înlocuită de alte hobby-uri mai cool (poate?). Unii își regăsesc pasiunea adulți fiind și cu siguranță se întreabă ce-o fi fost în capul lor de au uitat atâta vreme de această minunăție care îi face atât de fericiți.

 

 Road Grand Tour – Kids Edition IV – 23 octombrie 2016, București

Dar scopul celor de la Road Grand Tour este să ne țină activă dragostea pentru biciclit încă de mici, așa că pe lângă competițiile crâncene (pentru unii) pe care le organizează pentru adulți și tineri, mai organizează și competiții pentru pitici. Căci știți cum se spune: Învață-ți copilul să iubească biciclitul și astfel te asiguri că nu va avea niciodată bani de droguri (sună mai bine în engleză, dar ați prins ideea). teach your child the love of cycling

În plus, în acest an toate etapele Road Grand Tour Kids Edition fac parte din CUPA ROMÂNIEI LA CICLISM DE ȘOSEA PENTRU COPII 2016, organizată sub egida Federației Române de Ciclism, cu implicarea Asociației Județene de Ciclism Prahova și a Clubului Sportiv Intersport Miercurea Ciuc.

Traseul

În jurul stadionului Lia Manoliu, în lungime de exact 1km, perfect asfaltat, în formă de oval.

Mașinile nu au acces.

Categoriile de vârstă

De la 5 la 14 ani, piticii sunt împărțiți pe categorii de vârstă, iar fetele au start separat 🙂 (poate reușim să formăm generația de cicliste care vor avea start separat și la concursurile adulților de mai târziu).

Înscrierile

Înscrierile se fac la fața locului și sunt gratuite.

kids edition RGT

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook și site-ul competiției.

 

Let's get social
Facebook
Facebook
Instagram

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/dragostea-de-biciclit-se-invata-de-mic/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.