Print this Page

Huse de carte

Prin ochi de ac - huse de carte handmade

Bun venit în atelierul de creație Prin ochi de ac! Probabil ți-a atras atenția vreo cusătură pe facebook și n-ai putut rezista tentației, așa că hai să-ți povestesc mai multe despre ceea ce găsești aici și cum poți fi și tu unul dintre acei oameni speciali pe mâinile cărora ajung minunatele mele huse de carte.

Husele de carte ®Prin ochi de ac (mai multe huse AICI)

Sunt realizate manual, din bumbac și sunt cu două fețe (pentru că este atât de greu să alegi un singur model!).

Ce le face să fie adevărate opere de artă este pasiunea cu care sunt lucrate și atenția la detalii: husele de carte ®Prin ochi de ac sunt căptușite cu gânduri bune, dar fără cusături sau ațe la vedere. Fiecare husă este pregătită cu mare grijă pentru multele călătorii în lumea cărților prin care vor fi purtate de minunați cititori.

Husele de carte sunt un cadou original pentru orice iubitor de cărți și îți oferă garanția că vei avea cel mai apreciat cadou (de obicei oamenii frumoși se bucură de lucrurile simple!). Husele pot fi personalizate, ambalate încântător și însoțite de mesaje scrise de mână. De fapt, așa sunt livrate și dacă nu sunt cadou 🙂

Modelele materialelor

Materialele sunt extraordinar de frumoase și cu siguranță suficient de variate încât să te facă să le vrei pe toate. Dar să rămânem raționali, totuși! Așa că respiră adânc și răsfoiește albumul cu Materiale disponibile (click aici) pentru a îți alege modelele care te încântă cel mai mult (Nu uita: husa este cu 2 fețe, adică alegi 2 modele de material pentru fiecare husă).

Dacă vrei îți dorești un model care nu se găsește în acel album, scrie-mi un mesaj și găsim împreună o soluție.

Îngrijirea huselor de carte ®Prin ochi de ac: 

– Se recomandă spălarea manuală, în apă călduță (max. 30ºC), urmată de o stoarcere delicată;
– A nu se folosi balsam de rufe sau înălbitori;
– După uscare, se recomandă folosirea fierului de călcat, pentru un aspect îngrijit al huselor de carte.

Garanția ®Prin ochi de ac

Husele de carte sunt confecționate din materiale de calitate, lucrate cu multă grijă și căptușite cu gânduri bune, însă dacă se întâmplă ceva cu ele, sau nu arată așa cum v-ați imaginat, le înlocuim cât ai zice ață! Până acum nu ne-am confruntat cu astfel de situații.

metode de livrare

Timpul de realizare

Trebuie să ții cont de faptul că toate minunățiile acestea sunt un hobby pentru mine (my night job), așa că timpul de livrare poate varia între 5 și 7 zile, după noroc (de obicei weekend-ul este vremea de cusături). Desigur, există și excepții, mai ales în cazul urgențelor 🙂

Plata se va face într-un cont bancar (va fi furnizat la momentul oportun), iar livrarea se va face folosind una din metodele următoare:

  • Prin courier, cu plata taxelor de transport la destinatar
  • Prin Poșta Română (Taxa este de 5 RON și se achită înainte de livrare);
  • Dacă ești din, sau prin București, cu siguranță găsim un punct comun de întâlnire într-una din zile, pentru a intra în posesia bunătăților dorite.

 

Pentru detalii și comenzi poți să-mi scrii un mesaj pe pagina de facebook (unde poți să dai și like dacă-ți place), sau poți să-mi trimiți un e-mail la adresa monica.liuta @ gmail.com . Vei primi răspuns în cel mult 24 de ore.

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/huse-de-carte/