Husa de carte handmade reglabilă ®Prin ochi de ac

În prăvălia ®Prin ochi de ac și-a făcut loc o nouă creație: husa de carte handmade REGLABILĂ pe grosimea cărții. Astfel, modelul nou se va ajusta perfect pe grosimea cărții și nu va mai incomoda cititorul. Mai jos puteți vedea cum arată și cum se folosește noul model de husă de carte handmade reglabilă, reversibilă și lavabilă.

Continuarea

Poate mai târziu

too late

Parcă niciodată nu curge  timpul suficient de încet încât să rupi o bucățică din el și pentru tine. Mereu sunt alte lucruri de făcut, îndatoriri mai importante, oameni cărora le datorezi ceva. Mereu tu rămâi la urmă, până când îți dai seama că nu mai ai timp. Și ai fi vrut să faci atât de multe! Și ți-ai promis atât de multe. Dar când? Poate mai târziu…

S-a născut într-un sat din Vrancea și undeva pe la sfârșitul adolescenței a plecat la oraș să-și facă un rost. N-avea școală prea multă, așa că s-a apucat să învețe o meserie, pentru că știa că nimeni nu îți dă nimic pe degeaba. Avea două mâini dibace și ambiția de a face mai mult decât au făcut cei de lângă care a plecat. Mama ei a sfătuit-o să rămână în sat, să-și găsească un băiat bun și să se mulțumească să aibă o viață acolo, așa cum o vrea bunul dumnezeu să i-o dea. Dar ea era ambițioasă. Mai târziu…  Continuarea

Uneori este în regulă să renunți

A fi puternic nu înseamnă să duci toate luptele, ci să înveți că uneori este în regulă să renunți. Știi că ești puternic atunci când nu mai simți nevoia să-ți demonstrezi forța cu orice preț. Știi că ești puternic atunci când nu mai cauți validarea la fiecare pas, când ai curajul să te privești adânc în ochi și să-ți dai voie să renunți. Să-ți dai voie să stai pe fundul prăpastiei în nemișcare, pentru a vedea mai clar încotro să o apuci.

Trebuie să atingi fundul prăpastiei

Continuarea

FEET IN THE SEA 590x300

Cum am făcut eu 30 de ani – partea 2

FEET IN THE SEA 590x300
La aproape doi ani de la schimbarea prefixului, mi-am făcut timp să public în sfârșit draft-ul pe care îl începusem cu ceva vreme înainte de 30. N-a fost despre curaj, a fost despre momentul potrivit. Întotdeauna este despre asta. (Pentru a înțelege despre ce e vorba, vezi și partea 1 aici)

Bărbatul la 30 de ani

Am câțiva prieteni foarte speciali în viața mea, iar două treimi dintre ei sunt bărbați. Sunt oameni pe care îi iubesc și pentru care sunt recunoscătoare Universului, pentru că au apărut la momentul potrivit și iată că au rămas acolo, chiar dacă nu ne mai vedem atât de des. Însă sunt genul acela de prietenii solide în care nu contează nici distanța, nici starea de spirit, pentru că știm că suntem acolo unii pentru ceilalți. Iar unul dintre ei este Seba.

La rugămintea mea, acum aproape doi ani, mi-a scris ceva despre schimbarea prefixului și, deși pare un necrolog, autorul mă asigura pe atunci că nici gând de-așa ceva! Așa că hai să vedem cum arată în ochii unui bărbat trecerea la 30 de ani.

Continuarea

flori 30 de ani

Cum am făcut eu 30 de ani – partea 1

turning 30

La aproape doi ani de la schimbarea prefixului, mi-am făcut timp să public în sfârșit draft-ul pe care îl începusem cu ceva vreme înainte de 30. N-a fost despre curaj, a fost despre momentul potrivit. Întotdeauna este despre asta.

Ce se spune despre femeia la 30 de ani

S-au vehiculat multe drame în jurul vârstei de 30 de ani și am asistat chiar eu la câteva, mai ales în rândul femeilor. Părea că este vremea judecății, vremea în care societatea pune femeia la zid și o ia la întrebări, toate standard, așteptând din partea ei explicații pentru punctele pe care nu le-a bifat, deși, aceeași societate, nu dă doi bani pe explicații, în general. Părea că sunt condamnată la o depresie, chiar și mică, indiferent că aveam să o conștientizez sau nu.

Continuarea