Mașina de cusut dezbrăcată de secrete

Dacă zace în tine pasiunea pentru cusut și cauți prin cotloanele internetului tot felul de lucruri interesante de făcut, știi cât de dificil este să alegi site-urile și articolele de încredere. Sunt multe- multe variante, sfaturi și tipare, așa că în timp, după multă explorare, am rămas fidelă câtorva site-uri la care contribuie niște oameni foarte faini.

albinute brodate

Cum eu sunt o ființă acut vizuală, prefer filmulețele, iar numărul 1 în preferințele mele este un site super-complex, care nu este dedicat doar cusutului, dar îl tratează cu respect: Craftsy.com.  Dacă nu l-ai descoperit până acum, nu mai sta pe gânduri și fă-ți repede cont. Sunt o mulțime de proiecte cu plată, însă crede-mă că cele gratuite sunt făcute atât de fain și de explicit, încât nu vei regreta. Adevărate cursuri on-line.

descriere masina de cusut - Prin ochi de ac

Dar pentru că cei mai mulți nervi mi i-am făcut cu diverse probleme pe care le avea mașina mea de cusut, vă las mai jos link-ul către un super-curs în 5 lecții despre așa-numitele probleme care pot apărea. De fapt, mașina de cusut nu se strică, ci pur și simplu trebuie să învățăm noi să o reglăm cum trebuie. Așadar, luați de explorați cursul Craftsy despre mașina de cusut de la A la Z (click pe imagine pentru a deschide pagina potrivită).  Credeți-mă, nu vor mai fi probleme la care să nu aveți rezolvare (mă rog, reglaje de fapt, că sperăm să nu ți se strice de-a binelea mașina).

Functionarea masinii de cusut - Curs online gratuit - Prin ochi de ac

 

Let's get social
Facebook
Facebook
Instagram

Permanent link to this article: http://www.prinochideac.ro/masina-de-cusut-dezbracata-de-secrete/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.